Falafel

marți, 13 aprilie 2010



Ingrediente:

1 pahar năut gata fiert

1/2 ceapă tocată

2 linguri pătrunjel tocat

2 linguri coriandru proaspăt tocat

1 linguriță sare

1/2-1linguriță frunzulițe boia de ardei iute

4 căței usturoi

1 linguriță chimen

1 linguriță bicarbonat sau praf de copt

4-6 linguri făină

Ulei pentru prăjire

Garnitură:

Roșii

ceapă

ardei

humus

lipie


Mod de preparare:
Se maruntesc si se amesteca toate ingredientele dar cu grija sa nu devina o pasta.
Adăugați bicarbonatul și 4 linguri de făină și amestecați cu robotul. Continuați să adăugați făină până ce obțineți un amestec care să nu se lipească de mână. Puneți tot amestecul într-un bol acoperit pe care îl lăsați în frigider pentru câteva ore.
Se formeaza bile care se aplatizeaza putin.
Se prajesc in baie de ulei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino