Ingrediente:
500 g unt (nesarat)
1 cana zahar (200 g)
7 cana faina(~1 kg)
2 plicuri praf copt
1/4 cana migdale decojite pt decor
1 lingurita esenta de migdale
Se freaca untul cu zaharul pana devine cremos, si se albeste.
Se adauga esenta de migdale si faina, se framanta cu mana.
Aluatul trebuie sa fie moale si sa se poata amesteca( daca este necesar se mai adauga putina faina ).
Se ia o lingura de compozitie( marimea unei nuci),si se modeleaza cu mana dandu-i o forma rotunda, care apoi se turteste usor .
Se pune pe tava tapetata lasand distanta intre ele, iar in mijlocul fiecarui biscuit se pune cate o migdala.
Se coc in cuptorul preancalzit pentru 20-25minute.Se acopera cu zahar pudra!
Observatie:nu lasati biscuiti sa se aureasca, ei trebuie sa ramana albi .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu