Bomboane cu nuca de cocos si ciocolata

luni, 12 aprilie 2010



Ingrediente:
200 g fulgi de cocos
100 ml smantana dulce ptr frisca
70g zahar pudra
70g unt
putina esenta de rom
200g ciocolata cu lapte

Intr-un castron amestecam fulgii de cocos cu zaharul pudra .
Intr-o craticioara punem untul si smantana si lasam la foc mic pana se topeste untul.
Se adauga fulgii de cocos, putin cate putin amestecand bine si la sfarsit esenta de rom. Se fac bile de marimea unei nuci sau batoane stil bounty , se pun pe o hartie de copt si le bagam la rece o ora.

Se scot si se glazureaza cu ciocolata topita. Puteti sa va ajutati de o scobitoare. Infigeti scobitoarea in bila apoi scufundati in ciocolata topita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino