Ingrediente:
Se fac clatite din:
faina,
2 oua,
lapte,
un praf sare
Se prajesc in tigaie in putin ulei sau unt.
Compozitia umplutura:
1ceapa
1 cutie ciuperci
sare,piper
patrunjel
cascaval ras
+/- 1 albus de ou
smantana, optional
Se caleste in unt ceapa maruntita, se adauga ciupercile taiate, se sareaza si pipereaza.
Se adauga patrunjel tocat.
In compozitie se poate pune 1 albus de ou batut, pentru ca sa fie compozitia legata.
Se aduga cascaval ras.
Se pune cate 1-2 linguri din compozitie in fiecare clatita, se ruleaza.
Clatitele astefel umplute se asaza intr-o tava unsa cu unt, si se presara cu bucatele de unt.
Se pun la cuptor pt 10 min, sau pana devin putin crocante.
Se servesc calde/reci, cu smantana.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu