Ingrediente:
1 bucată piept pui fiert
2 morcovi
1 castravete
2-3 bucăţi ceapă verde
2 ardei iuţi
2 căţei usturoi
1-2 linguri iaurt
1 bol maioneză
jumătate buchet mărar
sare
piper
frunzuliţe boia de ardei iute
Mod de preparare:
Luaţi pieliţa pieptului de pui fiert după care rupeţi-l în bucăţele mici.
Amestecaţi aceste bucăţi cu sare şi mirodenii.
Pe de altă parte spălaţi şi scurgeţi bine toate legumele după care tocaţi-le în bucăţele mici. .
Castravete trebuie tocat mărunt cu coajă cu tot.
Amestecaţi toate legumele şi opriţi deoparte o cană din amestec.
Restul de legume se amestecă cu puiul.
Treceţi prin mixer maioneza cu iaurtul după care amestecaţi bine cu legumele şi puiul.
Amestecul obţinut se pune într-un platou după care se ornează cu legumele puse deoparte.
Sursa:bucataria lui Serdal
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu