Baba ghannnouge

marți, 13 aprilie 2010


Ingrediente :

2 vinete de marime mijlocie
2 linguri tahini
1 sau 2 catei usturoi
o rosie taiata cubulete
1 frunzulita patrunjel sau busuioc
ulei masline

Mod de preparare:

Vinetele se coc pe plita, se toaca marunt (exact ca la salata noastra de vinete), se adauga tahini , usturoiul si se amesteca foarte bine.
La sfarsit cand se adauga in castronel cu ajutorul unei linguri se face golul acela care se vede in poza.

La sfarsit se pune pe mijloc rosia taiata cubulete, frunza de partunjel sau busuioc daca aveti, eu nu am avut , iar in groapa se pune ulei de masline.
Se tine la frigider cam 1 ora inainte de a fii servita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino