Ingrediente:
1 piept curcan
400 gr telemea oi(nu foarte sarata)
4 oua
3 linguri ulei(sau 50 gr unt)
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
1 legatura marar
1 legatura patrunjel verde
7-8 frunze menta verde
piper
Mod de preparare:
Se taie pieptul de curcan felii si se subtiaza cu ciocanul de snitele pana la 2 cm grosime ,avand grija sa nu se rupa.
Se pudreaza cu piper si se lasa la frigider 20 minute,sa se fragezeasca.
Se toaca verdeata,ceapa,usturoiul si menta marunt si se amesteca cu telemeaua de oi rasa si ouale batute.
Se aseaza pe planseta feliile de carne petrecute putin una peste alta,se toarna compozitia de branza, oua si verdeturi pe toata suprafata.
Se intinde si se ruleaza strans carnea cu umplutura in interior.
Se unge rulada cu ulei sau cu unt ,se infasoara in folie de aluminiu si se aseaza intr-o tava la cuptor pentru cca 50 minute.
Cu 10 minute inainte de a fi gata ,se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca putin.
Se da sa se raceascasi se serveste taiata felii ,pe pat de salata.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu