Pui japonez

marți, 13 aprilie 2010



ingrediente:

1 pui mare,
100 gr. unt,
3 buc. ceapa,
2 catei de usturoi,
1 litru supa,
sare, piper, o lingurita sofran, o lingurita coriandru,
1 buc. lamaie


Mod de preparare:

Bucatile de pui se pun sa se prajeasca in unt.
Cand sunt pe jumatate gata se adauga cepele taiate si usturoiul pisat.
Dupa ce s-au facut mai maro si cepele, se toarna supa, sarea, piperul, sofranul, coriandrul.
Se lasa sa fiarba aproximativ 1/2 de ora.
Dupa ce carnea a fiert, bucatelele de pui se scot, iar in sosul ramas se adauga faina.
Se amesteca incet, pana se ingroasa putin.
Se pun din nou bucatile de pui.
Se serveste foarte fierbinte

1 comentarii:

NetPizza.ro spunea...

arata f. bine...mersi...

apropo, idei asemanatoare din bucataria japoneza se pot lua si din meniul acestora:
mancaruri japoneze...

dar si chinezii mai fac minuni in bucatarie...

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino