Tort de ciocolata

duminică, 27 noiembrie 2011

Ingrediente blat:

-250 gr unt
-200 gr zahar
- 250 gr ciocolata neagra
-6 oua
-4 linguri rase faina
-2 linguri amidon

Preparare:

Sepune pe bain- marie ciocolata cu untul pana se topesc.
Se lasa sa se raceasca si se adauga 6 galbenusuri,se pune faina si amidonul.
Se bat spuma albusurile si se adauga peste restul compozitiei amestecandu-se de jos in sus pana la omogenizare.
Se tapeteaza o tava mai micuta si se baga la cuptorul incalzit in prealabil la foc mediu.
Se scoate din cuptor dupa cca 30-35 minute.
Se orneaza cu frisca,ciocolata topita sau cu ce doreste fiecare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino