Oua umplute cu somon

luni, 22 noiembrie 2010

Ingrediente:

-6 oua fierte tari
-150 gr telemea oaie
-2 linguri smantana
-2-3 codite ceapa verde

Pentru crema de somon:

-150 gr somon afumat
-100 gr unt
-1 lingura zeama lamaie
-piper macinat

Pentru decor:

-frunze de salata verde
-patrunjel verde
-4-5 ridichii

Mod de preparare:

Se curata ouale si se taie jumatati pe orizontala.
Se scot galbenusurile si se amesteca cu telemeaua de oaie si smantana.Se adauga ceapa tocata marunt si se amesteca bine.
Separat se mixeaza somonul taiat marunt cu untul moale,zeama de lamaie si se condimenteaza cu piper macinat.
Cu ajutorul unui pos,umpli albusurile cu crema de somon si cu cea de branza,asezi ouale pe un platou tapett cu frunze de salata verde si decorezi cu felii de ridichii si patrunjel.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino