Ingrediente:
-6 oua fierte tari
-150 gr telemea oaie
-2 linguri smantana
-2-3 codite ceapa verde
Pentru crema de somon:
-150 gr somon afumat
-100 gr unt
-1 lingura zeama lamaie
-piper macinat
Pentru decor:
-frunze de salata verde
-patrunjel verde
-4-5 ridichii
Mod de preparare:
Se curata ouale si se taie jumatati pe orizontala.
Se scot galbenusurile si se amesteca cu telemeaua de oaie si smantana.Se adauga ceapa tocata marunt si se amesteca bine.
Separat se mixeaza somonul taiat marunt cu untul moale,zeama de lamaie si se condimenteaza cu piper macinat.
Cu ajutorul unui pos,umpli albusurile cu crema de somon si cu cea de branza,asezi ouale pe un platou tapett cu frunze de salata verde si decorezi cu felii de ridichii si patrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu