luni, 22 noiembrie 2010
Rulada cu sunca
Ingrediente:
-6 oua
-200 gr sunca presata
-500 gr branza vaci
-1 ardei gras rosu
-100 ml supa legume
-250 gr legume congelate(mazare,fasole verde,porumb)
-100 gr maioneza
-2 plicuri gelatina
-1 cub unt
-sare,piper
Mod de preparare:
Se fierb ouale tari,se curata si se lasa sa se raceasca.
Se soteaza legumele congelate in unt,se ia cratita de pe foc si se adauga sunca taiata cubulete,ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat cuburi.
Branza se mixeaza cu maioneza si se toarna peste ea legumele sotate.
Se pune gelatina la inmuiatin supa de legume,se aseaza pe foc sa se dizolve si se toarna peste compozitia de branza si legume.
Se condimenteaza cu sare,piper si se omogenizeaza incet.
Se aseaza o folie de plastic pe o planseta ,se intinde compozitia de branza ,ouale intregi si se ruleaza strans.
Se da la rece cateva ore si se serveste taiata felii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu