Arici veseli

luni, 22 noiembrie 2010
















Ingrediente:

-6 oua fierte tari
-100 gr piept pui fiert
-100 ml ulei
-1 linguta mustar
-1 lingura zeama lamaie
-sare,piper

Decor:
-2 legaturi ceapa verde(frunze)
-1 ardei gras rosu
-salata verde

Mod de preparare:

Se curata ouale de coaja ,se taie pe orizontala si se scoate cu grija galbenusurile ,fara sa se rupa albusurile.
Se mixeaza galbenusurile cu uleiul , adaugat treptat,se pune mustarul,zeama de lamaie si pieptul de pui taiat foarte marunt.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se umplu albusurile cu compozitia preparata ,se aseaza ouale umplute pe un platou tapetat cu frunze de salata verde si felii de ardei gras .Se decoreaza fiecare ou cu frunze de ceapa verde,imitand tepii de arici.Se insufletesc aricii cu cubulete de ardei rosu pentru ochi si o bucatica de ceapa verde pentru nas.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino