Tocana de legume

duminică, 7 februarie 2010

Ingrediente:

-2 kg ceapa tocate marunt
-10 morcovi taiati patratele sau rondele(se toaca cum ii place fiecaruia-mie imi plac tocati marunt)
-3 kg ardei gras si capia tocate marunt
-6 vinete curatate(necoapte)
-5 kg rosii decojite si taiate mai mari
-750ml-1l ulei(depinde cat de mari se pun legumele)
-sare dupa gust

Mod de preparare:

Se pune uleiul,ceapa,morcovii,ardeiul,vinetele(taiate cubulete ,presarate cu sare pana lasa apa) si rosiile.
Se sareaza mai spre final dupa gust.
Pentru orice siguranta se sterilizeaza.
E grozava pe paine si chiar ca adaos la mancare.
Pofta mare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino