Ingrediente:
-8 oua
-8 linguri nuca macinata
-4 linguri faina
-4 linguri apa
Mod de preparare:
Se separa abusurile si se bat spuma ,se adauga 4 galbenusuri ,8 linguri nuca,4 linguri faina si 4 linguri apa.
Se fac 3 foi.
Se coc pe dosul tavii.
Crema:
-4 galbenusuri
-1 lingura apa
-150 gr zahar
Se fierb pe aburi.
Cand se raceste se adauga o jumatate pachet unt.
Separat se caramelizeaza 12 linguri de zahar care se intind pe primele 2 foi.
Se aseaza prima foaie caramelizata,crema-foaie caramelizata,crema-foaie,crema.
Clătite americane cu dovleac
-
După cum v-ați dat deja seama familia mea e mare fan dovleac, dar numai în
varianta dulce. Așa că vă așteaptă încă o rețetă delicioasă cu acest
ingredient...
Acum 5 ani
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu