Placinta rokak

miercuri, 14 aprilie 2010



Ingrediente:

8 foi rokak(lipii)
carne de miel sau orice carne tocata
1 ceapa
supa
unt
sare,piper,mirodenii

Mod de preparare:
Carnea tocata se caleste cu putina sare si mirodeniile(orice mirodenii plac fiecaruia).
Foile pentru placinta sint uscate,foarte crocante si se inmoaie in supa fierbinte.
Apoi le asezam intr-o tigaie si punem intre foi unt.
Asezam cam vreo 4 foi dupa care amestecul de carne calita cu ceapa si mirodenii.
Asezam tot 4 foi si alea inmuiate si unse cu unt intre ele.
Totul se coace la cuptor foarte incins pentru 40 de minute pina se rumeneste.
Se rastoarna cu dosul in sus intr-o farfurie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino