Ingrediente:
600 gr pulpa miel sau carne de vita,
2 legaturi patrunjel taiat marunt,
2 cepe mijlocii taiate marunt,
500 gr cartofi,
6 rosii mari,
sare, piper,
2 linguri unt.
Mod de preparare:
Se toaca carnea,ceapa ,patrunjelul.
Se sareaza,se pippereaza dupa gust.
Cand e omogen se intinde intr-o tava unsa putin cu unt pe o inaltime de cca 2 cm . Se netezeste cu mana,apoi se acopera cu un strat subtire de cartofi taiati f.fin (gen chips),apoi un strat de rosii in felii.
Se pun bucatile de unt.
se baga 1h la cuptor.
Se serveste cu salata libaneza( adica rosii,ceapa castraveti)
Hummus de sfecla rosie
-
Iubesc sfecla si aceasta reteta super simpla ma face sa o ador si mai mult,
de asemenea o idee si pentru cei care postesc.
Ingrediente
- o conserva fasole...
Acum 2 ani
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu