Fettuccini

sâmbătă, 28 noiembrie 2009


Ingrediente: -500 g macaroane,speciale

-2 bucati piept de pui,fara os si piele,taiati jullienne

-dovlecei,cca 300 g(taiati tot jullienne)

-1ceapa ,tocata marunt

-cca 300 ml frisca lichida

-1 conserva ciuperci

-mozarela,cca 150 g

-piper zdrobit,nu macinat

-nucsoara,sare,busuioc tocat

Mod de preparare:

Macaroanele se fierb,normal,Pieptul de pui se prajeste si se pune de-o parte;la fel si dovlecelul.Intr-o tigaie mai adinca,se pune putin ulei de masline .Cand e fierbinte se pune ceapa;cand ceapa e aurie,se pun ciupercile(felii);se pune frisca lichida si apa sa se formeze un sos.Daca vrem ca sosul sa nu fie gras,punem mai multa apa,potrivim sosul de sare;punem(dupa gust),nucsoara,piper zdrobit,busuioc.Se pun la sfirsit macaroanele,pieptul de pui si dovlecelul.Amestecam usor. Se pune,totul,intr-o tava;se pune mozarela rasa.Se da tava la cuptor,pentru a se infierbinta mincarea si pt. a se topi brinza.Nu mai mult.Se serveste fierbinte .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino