Cookies

sâmbătă, 28 noiembrie 2009


Ingrediente:

• 75 gr unt, moale

• 100 gr zahar brun

• 25 gr zahar

• 1 ou

• 1 lingurita esenta de vanilie

• 100 gr faina

• 1 lingurita amidon

• ½ lingurita bicarbonat

• un praf de sare

• 100 gr fulgi de ciocolata amaruie


Mod de preparare: 1.Se incalzeste cuptorul.

2.Se bate untul cu ambele feluri de zahar pana ce devine moale.Se adauga oul si vanilia si se amesteca.

3. Se adauga faina, amidonul, bicarbonatul si sarea si se amesteca.Adauga bucatelele de ciocolata si amesteca.

4. Se pune cate o lingurita plina de aluat intr-o tava de copt, si pune biscuitii la copt timp de 8-10 minute, pana ce devin auriu-maronii pe margini.Se lasa sa se raceasca putin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino