Gogosi cu iaurt

duminică, 28 februarie 2010

 



Ingrediente:

-400 gr iaurt
-cca 700 gr faina
-3 oua
-2 prafuri copt
-1 cana zahar
-praf sare
-coaja lamaie,esente

 Mod de preparare:

Se pune iaurtul intr-un castron mai mare,se adauga faina in care s-au incorporat prafurile de copt,se adauga ouale,zaharul si restul.
Rezulta o coca mai grosuta,sa nu curga din lingura.
Se lasa putin sa lucreze praful de copt si se incinge tigaia.
Gogosile se iau cu lingura umezita in apa si se pun in uleiul incins dar nu inghesuite ca ele se intorc singure.
Daca ies prea uleioase inseamna ca sunt prea moi si se mai adauga faina.
Se lasa la prajit pana devin maron inchis.
Cand se racesc se pudreaza cu zahar pudra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino