Eclere 1

luni, 1 februarie 2010



















Ingrediente:

-6 oua
-1 cana apa
-1/2 cana ulei
-1 cana faina
-praf sare

Mod de preparare:

Se pune pe foc apa, ueiul ,sarea si cand fierb se rastoarna in ele faina.
Se ia de pe foc ,se amesteca, se pun ouale unul cate unul amestecand dupa fiecare.
Se pune compozitia cu lingurita sau cu punga in tava neunsa ,sub forma dorita ,se lasa la cuptor 30-40 minute .
Nu se deschide usa cuptorului in primele 25 minute la foc mare.
Se scot ,se lasa la racit si se umplucu crema.

Crema:

-2 pachete budinca vanilie

Glazura:

-4 cuburi de ciocolata de menaj topita putin la foc cu 1 lingura apa sau lapte(sau bain-marie) .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino