Prajitura cu budinca si glazura de cioco

duminică, 13 decembrie 2009
























Ingrediente:

1.Pandispan:
-6 oua
-6 linguri zahar
-6 linguri faina(sau 2 linguri de faina se pot inlocui cu un pachet budinca zmeura)
-1 praf sare
-mirodenii

Mod preparare:

Se bat albusele spuma,se adauga zaharul,sarea si se bate.
Se pune si faina , se amesteca usor de jos in sus .
Se coace la foc potrivit in cuptorul preincalzit.
Dupa ce se coace,se scoate din cuptor si se lasa pe o tava sa se raceasca.

2.Crema:

-2 plicuri budinca vanilie(sau crema de vanilie facuta in casa)

Pentru a le prepara ne trebuie :

-1 l lapte
-6 linguri zahar

Pandispanul se taie in 2 si se aseaza budinca intre cele 2 foi.
Se poate glazura cu frisca sau ciocolata. Eu am pus un strat de glazura ciocolata si deasupra glazurii am pus frisca.

Glazura ciocolata:
 
200 gr ciocolata sau mai mult pentru cine adora ciocolata,2 linguri lapte sau apa

Se pune ciocolata facuta bucatele pe foc cu laptele pana se topeste putin
Nu se lasa sa fiarba.
Peste pandispanul umplut se adauga ciocolata.
Prajitura se taie pana nu se intareste ciocolata deasupra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino