joi, 2 septembrie 2010
Gogosari grecesti
Ingrediente:
-5 kg gogosari,
-zahar,
-ulei,
-otet,
-sare,
-radacina de hrean,
-foi de dafin,
-boabe de piper, boabe de enibahar si boabe de mustar
Mod de preparare:
Se spala si se curata gogosarii.
Se taie in 4.
Se aseaza gogosarii in tava de aragaz unsa cu ulei.
In fiecare gogosar se adauga:
-o lingura otet
-o lingura ulei
-o lingurita zahar
-un varf de lingurita sare
Se da tava cu gogosari la cuptor pentru 35-40 minute,apoi se aseaza in borcane,se adauga zeama lasata de gogosari in tava, o radacina de hrean, boabe de piper, de enibahar si cateva boabe de mustar, foaie de dafin.
Se pun capacele la borcane si se invelesc in paturi pana a 2a zi.
Se pun la rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu