joi, 2 septembrie 2010

Gogosari bulgaresti




































Ingrediente 1 borcan 800 gr:
-gogosari
-4 linguri otet Bachus 9grade acetice
-1 lingurita
-3 lingurite  zahar
-foi dafin,boabe piper,boabe mustar,marar uscat
-morcovi rondele
-ceapa solzisori
-usturoi feliute-facultativ
-apa

Mod de preparare:

Se spala gogosarii,se curata si se taie in 4.
Se spala borcanele si se aseaza gogosarii in fiecare borcan(800 gr).
Se adauga 4 linguri otet,2 lingurite sare,3 lingurite  zahar.
Se pun si condimentele,legumele(cate 2 -3 rondele din fiecare).
Se umple borcanul cu apa.
Se pun la sterilizat pana isi schimba gogosarii putin culoarea.Nu se tin foarte mult la sterilizat,cca 5-10 minute dupa primul clocot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu