luni, 12 aprilie 2010
Gulas de porc
Ingrediente:
-carne de porc
-ciolan afumat
-ceapa multa
-ulei,untura
-morcovi
-patrunjel radacina
-ardei
-patrunjel si telina frunze
-boia dulce si iute(fiecare cum prefera)
-chimen
-sare ,piper
-apa
Mod de preparare:
Se pune ceapa multa in ulei si o lingura de untura .
Se adauga morcovi,patrunjel,ardei ,toate taiate cuburi si rondele
Se calesc bine si adaugam boia dulce sau iute.
Adaugam carnea de porc si ciolanul afumat taiat bucati sare ,piper
Lasam sa se patrunda bine.
Adaugam verdeata multa - am adaugat apoi in loc de apa o infuzie de chimen si le-am lasat sa fiarba,domolind focul din cand in cand.
Se potriveste de sare si piper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu