Indrediente:
2 linguri ulei de masline
2 cepe mari taiate marunt
2 linguri de ghimbir curatat de coaja si tocat marunt(praf)
2 linguri de curry (praf)
1-2 catei de usturoi zdrobiti
2 capatini de conopida de marime medie
1 ceasca de rosii cojite, taiate cuburi
1 ceasca iaurt simplu
1/2 ceasca de coriandru tocat (merge si patrunjel)
sare dupa gust
Se incalzeste uleiul, se adauga ceapa si ghimbirul, se soteaza citeva minute, se adauga praful de curry si usturoiul, apoi conopida, rosiile, iaurtul, sarea, coriandrul, amestecindu-se bine.Se aduce la pct de fierbere, iaurtul se va inchega, se acopera, se reduce focul si se lasa la fiert pina se inmoaia conopida.
Se serveste cu orez (basmati, evident) sau piine naan
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu