marți, 13 aprilie 2010

Pui marocan

Ingrediente

1 kg piept de pui dezosat,
stafide 250 g,
portocala 1 buc,
lamaie 1 buc,
scortisoara,
menta,
ardei iute,
usturoi

Mod de preparare

Se pune pieptul de pui dezosat si taiat cubulete sa stea 30 de minute la macerat in zeama de la lamaie si portocala, apoi se pune cu putin unt sau ulei intr-o tigaie sa se perpeleasca putin.
Se lasa 2-3 minute dupa care se toarna sucul in care a stat la macerat 30 de minute.
Se adauga stafidele, un praf de sare si de lasa la foc mic.
Cand este pe jumatate facut se adauga 2 pliculete de scortisoara.
Cand este aproape gata se pune putin ardei iute si 2 catei de usturoi. La sfarsit se adauga menta tocata marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu