sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Spaghetti cu piept de pui





Ingrediente:


1 punga de spaghete subtiri,
4 catei usturoi,un praz (o ceapa)-cine are probleme cu stomacul sa foloseasca praz,
ulei,
300gr piept pui,
200 gr kaizer,
200 gr ciuperci(facultativ),
2 linguri pasta tomate,
cascaval.


Mod de preparare:


Se pun spaghetele la fiert in apa cu putina sare cca 5 minute dupa primul clocot.
Dupa ce s-au oparit se aseaza intr-o strecuratoare sub jetul de apa rece si se lasa sa se scurga.
Intre timp se face un sos din(in aceasta ordine):ulei la incins ,se adauga prazul taiat marunt,kaizer,piept pui,usturoi taiat marunt,ciuperci.
Se lasa sa se prajeasca putin dupa care se stinge cu apa si se lasa sa se inmoaie prazul si carnea.
La sfarsit se adauga pasta de tomate diluata in putina apa,piper negru macinat si oregano.
Se pun spaghetele peste sos ,se amesteca usor si se lasa sa se imbine aromele.Se pune o portie in farfurie si se rade cascaval.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu