Indiene

vineri, 29 aprilie 2011

Compozitie:

Blat:
-5 oua
-125 gr faina
-100 gr zahar
-1 plic zahar vanilat

Se bat spuma albusele,se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia.Se amesteca cele 2 compozitii.
Se pune faina in ploaie.Se pun in forme.Se coc.

Sirop:
-1 cana apa
-1 cana zahar
-1 esenta vanilie

Se face siropul,se raceste ,se insiropeaza "cojile" de la indiene.

Glazura:
-ciocolata de menaj(cacao+zahar)
-putin lapte
-o bucatica unt

Se pun pe foc si se lasa sa se amestece.Se raceste si se pun pe capacele indienelor dupa insiropare.

Crema:
-frisca animala batuta cu putin zahar pudra

Preparare:
Se insiropeaza cojile....pe prima coaja se adauga frisca cu o punga sau cu un aparat special ,se pune capacul si ciocolata.
E prima experienta .Le-am pus in tava cu lingura.

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino