Salata de rosii cu vinete si usturoi

vineri, 8 ianuarie 2010


















Ingrediente:

-2 vinete mari
-4 rosii
-2 catei usturoi
-ulei
-sare

Mod de preparare:

Se decojesc vinetele dar nu total ...o fasie da o fasie nu.
Se taie felii potrivite ca grosime.
Se sareaza cu mai multa sare si se lasa sa se scurga de apa pe o tava.
Se incinta uleiul intr-o tigaie si se prajesc feliile de vinete care se aseaza dupa prajire intr-un borcan de 800 gr in felul urmator:
-felie vanata-feliute mici de usturoi din loc in loc,-felie rosie-felie vanata-feliute mici usturoi...si asa pana se umple borcanul pana sus.
Ultima felie de sus trebuie sa fie de vanata.
Se punborcanele la sterilizat  20 minute dupa primul clocot.
Se serveste ca garnitura sau ca salata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino