marți, 13 aprilie 2010
Pui libanez
Ingrediente :
1 piept de pui
100-150 gr orez
500 g carne vitel tocata
3 cepe
6 catei de usturoi
150 g porumb dulce
patrunjel
scortisoara
ienibahar
sare
piper
boia
ulei
Se curata de pielita pieptul de pui, si se taie fasii subtiri.
Se caleste in ulei, pana se rumeneste putin si se scoate pe o farfurie.
In uleiul in care am prajit pieptul de pui, punem ceapa tocata marunt si usturoiul. Dupa cateva minute se adauga si carnea tocata, condimentele si se mai lasa 3 minute la foc mic, apoi punem orezul, pieptul de pui si boabele de porumb.
Se acopera cu apa si se baga la cuptor la foc potrivit circa 20 minute.
Cand il punem in farfurie, presaram patrunjel proaspat deasupra.
Se serveste si cu mamaliguta.
si carnea de vitel tocata unde se foloseste? asta nu am inteles!
RăspundețiȘtergereCarnea tocata se adauga peste ceapa si usturoiul puse deja la calit...
RăspundețiȘtergere