duminică, 4 aprilie 2010

Drob de miel


























Ingrediente:

-organele de la un miel de 5 kg
-1 bucata carne macra(eu pun piept de curcan sau de pui)
-1 prapure miel
-3 legaturi ceapa verde
-3 legaturi usturoi verde
-o jumatate legatura patrunjel
-o jumatate legatura marar(facultativ)
-5 oua batute
-4 oua fierte si decojite
-sare,piper

Mod de preparare:

Se pun organele mielului si carnea macra la fiert in apa cu sare.
Se lasa sa se raceasca si se dau prin robot sau prin masina de tocat carne.
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt .
Se dau putin prin ulei la tigaie si apoi se amesteca cu restul ingredientelor :carnea,ouale batute,sare,piper,patrunjel si marar pentru cine ii place.
Se tapeteaza o tava de cozonac sau de chec,se pune drobul si in cateva locuri facem loc sa punem ouale fierte intregi.
Deasupra punem prapurele intins peste el.
Il bagam la cuptor cca 1 ora si cand incepe sa se dezlipeasca de marginea tavii este gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu