luni, 19 aprilie 2010

Desert frantuzesc















 Ingrediente:

-1 paine feliata in felii subtiri de 1 cm
-2 linguri de unt (topit)
-1 si jumate linguri de zahăr
-1 si jumate linguri de scortisoara
-4 kiwi (decojite şi tocate)
-2 banane (cuburi în cuburi mici)
-10 căpşuni mari (cuburi)
-2 linguri suc de portocale
-3-4 linguri de iaurt dulce cu aroma de vanilie(sau alta aroma)
-miere
Fructele le puteti schimba cu altele pe placul fiecaruia.

Mod de preparare:

Se incinta cuptorul.
Aranjaţi feliile de pâine pe o tava mare. 
Se introduce tava în cuptor şi se coace timp de 10 minute sau pana se rumeneste. 
Scoateţi din cuptor.
 Ungeti feliile de paine prajita cu unt pe o parte.
Combinaţi 1 lingura de scortisoara si 1 lingura de zahar si se presara cu amestecul uniform peste marginea de pâine prăjită cu unt.
Se introduc pentru 30 secunde iarasi in cuptor si apoi se scot si se pun la rece.
Într-un castron se amesteca fructe cu suc de portocale si scortisoara rămase şi zahăr.
Se ia iaurtul si se intinde pe partea de sus a fiecărei felii prajite, se orneaza cu fructe şi se stropesc cu miere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu