marți, 13 aprilie 2010
Ciorba de miel
Ingrediente:
500 gr carne, oase miel
1 legatura ceapa verde (neaparat verde)
patrunjel
marar
sare,piper
coriandru
1 ceasca orez inmuiat
sucul de la jumatate de lamaie
ulei masline
tarhon
Se pune la incalzit intr-o oala uleiul de masline, se adauga carnea, ceapa verde tocata in intregime, patrunjelul, mararul, coriandrul, se sareaza si se adauga putin suc de lamaie.
Carnea calita astfel cateva minute, va avea un miros mai placut.
Se adauga apa fiarta in prealabil, se lasa pe foc cam 20-30 min.
Se adauga orezul si se fierbe in continuare pana cand orezul este gata.
Daca ciorba este gata se pune lamaia dupa gust, tarhonul, si se mai lasa putin pe foc.
Se serveste cu smantana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu