vineri, 8 ianuarie 2010
Salata de rosii cu vinete si usturoi
Ingrediente:
-2 vinete mari
-4 rosii
-2 catei usturoi
-ulei
-sare
Mod de preparare:
Se decojesc vinetele dar nu total ...o fasie da o fasie nu.
Se taie felii potrivite ca grosime.
Se sareaza cu mai multa sare si se lasa sa se scurga de apa pe o tava.
Se incinta uleiul intr-o tigaie si se prajesc feliile de vinete care se aseaza dupa prajire intr-un borcan de 800 gr in felul urmator:
-felie vanata-feliute mici de usturoi din loc in loc,-felie rosie-felie vanata-feliute mici usturoi...si asa pana se umple borcanul pana sus.
Ultima felie de sus trebuie sa fie de vanata.
Se punborcanele la sterilizat 20 minute dupa primul clocot.
Se serveste ca garnitura sau ca salata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu