duminică, 13 decembrie 2009
Prajitura cu budinca si glazura de cioco
Ingrediente:
1.Pandispan:
-6 oua
-6 linguri zahar
-6 linguri faina(sau 2 linguri de faina se pot inlocui cu un pachet budinca zmeura)
-1 praf sare
-mirodenii
Mod preparare:
Se bat albusele spuma,se adauga zaharul,sarea si se bate.
Se pune si faina , se amesteca usor de jos in sus .
Se coace la foc potrivit in cuptorul preincalzit.
Dupa ce se coace,se scoate din cuptor si se lasa pe o tava sa se raceasca.
2.Crema:
-2 plicuri budinca vanilie(sau crema de vanilie facuta in casa)
Pentru a le prepara ne trebuie :
-1 l lapte
-6 linguri zahar
Pandispanul se taie in 2 si se aseaza budinca intre cele 2 foi.
Se poate glazura cu frisca sau ciocolata. Eu am pus un strat de glazura ciocolata si deasupra glazurii am pus frisca.
Glazura ciocolata:
200 gr ciocolata sau mai mult pentru cine adora ciocolata,2 linguri lapte sau apa
Se pune ciocolata facuta bucatele pe foc cu laptele pana se topeste putin
Nu se lasa sa fiarba.
Peste pandispanul umplut se adauga ciocolata.
Prajitura se taie pana nu se intareste ciocolata deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu