Ingrediente: -500 g macaroane,speciale
-2 bucati piept de pui,fara os si piele,taiati jullienne
-dovlecei,cca 300 g(taiati tot jullienne)
-1ceapa ,tocata marunt
-cca 300 ml frisca lichida
-1 conserva ciuperci
-mozarela,cca 150 g
-piper zdrobit,nu macinat
-nucsoara,sare,busuioc tocat
Mod de preparare:
Macaroanele se fierb,normal,Pieptul de pui se prajeste si se pune de-o parte;la fel si dovlecelul.Intr-o tigaie mai adinca,se pune putin ulei de masline .Cand e fierbinte se pune ceapa;cand ceapa e aurie,se pun ciupercile(felii);se pune frisca lichida si apa sa se formeze un sos.Daca vrem ca sosul sa nu fie gras,punem mai multa apa,potrivim sosul de sare;punem(dupa gust),nucsoara,piper zdrobit,busuioc.Se pun la sfirsit macaroanele,pieptul de pui si dovlecelul.Amestecam usor. Se pune,totul,intr-o tava;se pune mozarela rasa.Se da tava la cuptor,pentru a se infierbinta mincarea si pt. a se topi brinza.Nu mai mult.Se serveste fierbinte .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu