Gogosari bulgaresti

joi, 2 septembrie 2010




Ingrediente:
-gogosari
-4 linguri otet Bachus folosesc eu(facut la Craiova)9grade acetice
-1/2 lingura sare
-1 lingura varf zahar
-foi dafin,boabe piper,boabe mustar,marar uscat
-morcovi rondele
-ceapa solzisori
-usturoi feliute-facultativ
-apa

Mod de preparare:

Se spala gogosarii,se curata si se taie in 4.
Se spala borcanele si se aseaza gogosarii in fiecare borcan(800 gr).
Se adauga 4 linguri otet,1/2 lingura sare,1 lingura varf zahar.
Se pun si condimentele,legumele(cate 2 -3 rondele din fiecare).
Se umple borcanul cu apa.
Se pun la sterilizat pana isi schimba gogosarii putin culoarea.Nu se tin foarte mult la sterilizat,cca 5-10 minute dupa primul clocot.

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino