Prajitura Televizor

miercuri, 12 mai 2010















Ingrediente:

Foaia maro:
125 g unt
5 linguri zahar
1 ou
1 lingura cacao
12 linguri cu varf cu faina
1/2 pachet praf copt
esente
Se amesteca toate acestea si se coc 2 foi pe dosul tavii.

Foaia alba - pandispan
5 oua, 
5 linguri zahar, 
5 linguri faina

Albusurile se bat spuma se adauga zaharul, faina si apoi galbenusurile.
 Se coace.

Crema

1/2 litru lapte
9 linguri zahar
3 linguri faina
1 pachet unt
2 lamai - coaja si sucul
Laptele cu faina si zaharul se pun pe foc mic.
Cand s-a ingrosat se ia de pe foc, se mai lasa putin la racit si se freaca untul bine, apoi se adauga lamaia(optional)

Se aseaza in ordinea urmatoare:

foaia maro
1/2 din crema
foaia de pandispan
restul de crema
foaia maro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Retete culinare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino