Compozitie:
Blat:
-5 oua
-125 gr faina
-100 gr zahar
-1 plic zahar vanilat
Se bat spuma albusele,se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia.
Se amesteca cele 2 compozitii.
Se pune faina in ploaie.
Se pun in forme.
Se coc.
Sirop:
-1 cana apa
-1 cana zahar
-1 esenta vanilie
Se face siropul,se raceste ,se insiropeaza "cojile" de la indiene.
Glazura:
-ciocolata de menaj(cacao+zahar)
-putin lapte
-o bucatica unt
Se pun pe foc si se lasa sa se amestece.
Se raceste si se pun pe capacele indienelor dupa insiropare.
Crema:
-frisca animala batuta cu putin zahar pudra
Preparare:
Se insiropeaza cojile....pe prima coaja se adauga frisca cu o punga sau cu un aparat special ,se pune capacul si ciocolata.
E prima experienta .
Le-am pus in tava cu lingura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu