vineri, 29 aprilie 2011

Indiene

Compozitie:

Blat:

-5 oua
-125 gr faina
-100 gr zahar
-1 plic zahar vanilat

Se bat spuma albusele,se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia.
Se amesteca cele 2 compozitii.
Se pune faina in ploaie.
Se pun in forme.
Se coc.

Sirop:
-1 cana apa
-1 cana zahar
-1 esenta vanilie

Se face siropul,se raceste ,se insiropeaza "cojile" de la indiene.

Glazura:

-ciocolata de menaj(cacao+zahar)
-putin lapte
-o bucatica unt

Se pun pe foc si se lasa sa se amestece.
Se raceste si se pun pe capacele indienelor dupa insiropare.

Crema:

-frisca animala batuta cu putin zahar pudra

Preparare:

Se insiropeaza cojile....pe prima coaja se adauga frisca cu o punga sau cu un aparat special ,se pune capacul si ciocolata.
E prima experienta .
Le-am pus in tava cu lingura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu