Urmand aceste simple sfaturi pentru sanatate in mai putin de 1 saptamina veti observa ameliorari semnificative in starea sanatatii Dvs. Orice mic discomfort care poate aparea in acest timp e semn ca organismul se revitalizeaza.
Sporirea sanatatii comunicarii intercelulare fortifica mecanismele interne de autocuratire.
Toxinele acumulate pe parcursul vietii incet se dizolva si sunt scoase afara pe cale naturala.
Are loc detoxifierea organismului. .
Beti 1 litru de Apa pe zi - in caz de convalescente beti 2-3 litri de apa pe zi.
Acest simplu obicei produce detoxifierea, normalizarea metabolismului si intarrea imunitatii organismului
Cura de slabire ieftina si eficienta! 4 cicluri de 3+1 zile = 16 zile = minus la cantar 3 kg
Daca doriti sa slabiti sau mai bine zis doriti sa urmati o cura de slabire eficienta si fara efecte dramatice atunci va recomandam urmatoarea metoda de slabire - beti 300 - 600 ml de apa in loc de masa de dimineata si tot atit in loc de masa de seara - pofta de mancare de obicei dispare.(timp de 3 zile)
Masa de la mijlocul zilei (pranzul) e obligatoriu sa fie luata.
Beti pe zi 20 ml de apa pentru fiecare kilogram de masa corporala (daca cantariti 90 kg atunci consumati 90 x 0,02 = 1,8 litri de apa).
Nu beti apa in timpul mesei si nici cu 30 minute inainte si dupa masa.
In ziua a 4-a a curei de slabire luati si mancarea de seara.
Aici se incheie primul ciclu = 3 + 1 zile.
Pentru un efect bun sunt necesare 3-4 cicluri.
Nu mancati gras si prajit.
Reduceti consumul de zahar si sare de 3 ori.
Carnea nu o mancati cu paine - mai bine mancati-o cu multe legume in proportie de 1 parte carne / 7 parti legume.
Consumati mai multe legume si fructe.
Aceasta cura de slabire induce detoxifierea organismului si face bine sanatatii de ansamblu.
La fel se recomanda sa mergeti pe jos la pas usor 40 de minute dimineata inainte de servici si seara dupa servici.
Mai multe studii arata ca mersul pe jos normalizeaza tensiunea arteriala, normalizeaza metabolismul, sporeste creativitatea, sporeste capacitatea de munca si prelungeste viata.
Alte recomandari pentru frumusete
Beti 2-3 pahare de Apa dimineata imediat dupa somn si amanati primirea hranei cu 20-30 de minute.
Veti avea o senzatie de inviorare placuta.
Apa scade dependenta diabetica a organismului si scade riscul diabetic al zaharului si dulciurilor sau alimentor ce contin zahar (ceai, cafea, sucuri, apa gazoasa, prajituri, torturi, etc.)
Organismul uman nu cheltuie energia interna pentru asimilarea apei pentru consumul propriu - apa se asimileaza 100% fara pierderi de energie.
Apa creste rezistenta organismului la stres.
Apa scade sensibilitatea ranilor la schimbarea vremii (meteodependenta ranilor).
Apa normalizeaza nivelul colesterolului in singe, creste mobilitatea organismului si imbunatateste circulatia periferica a singelui si fluidelor in organismul uman
Beti un pahar de Apa seara cu 30 minute inainte de culcare fara sa mancati nimic dupa aceea - veti avea un somn mai linistit si veti sforai mai putin.
Nu beti apa cu 30 de minute inainte de mancare.
Nu beti apa in timpul mancarii si nici 30 de minute dupa mancare.
Inainte de a consuma fructele si legumele tineti-le 30 de minute intr-un vas cu apa - fructele si legumele se improspateaza.
Nu consumati perioade prea indelungate de timp apa minerala ce are concentratia de mineralizare mai mare de 1,5 g/litru deoarece mariti concentratia de saruri in organismul Dvs. ceea ce poate duce la slabirea sanatatii fara cauze aparent evidente.
Evitati consumul apei carbo-gazoase - apa plata e mai recomandata
Pentru a intari sanatatea dintilor, sanatatea gingiilor si igiena cavitatii bucale clatiti-va bine gura cu apa dupa fiecare masa timp de 1 minut.
sursa:AquaWelt
duminică, 13 iunie 2010
vineri, 4 iunie 2010
Lapte de pasare
Ingrediente:
1 l lapte
1/2 baton vanilie
6 albusuri
6-8 pastile zaharina
6 galbenusuri
1 lingurita faina gluten
rom
Mod de preparare:
Se pune la foc int-o oala potrivit de mare 1 l lapte si 1/2 baton de vanilie( nu zahar vanilat!).
Se bat intr-un castron 6 albusuri de ou, spuma tare si se adauga3-4 pastile de zaharina dizolvate in 1 lingurita apa fierbinte.
Cand laptele incepe sa fiarba, se trage cratita la foc mic ca laptele sa mai dea 2-3 clocote.
Cu o lingura mare se ia din albusul spuma si se scutura lingura deasupra laptelui ( lingura se uda cu apa de fiecare data).
Se fierb pe rand 4-5 galuste odata, ca sa aiba loc in cratita, sa le putem intoarce. Pe masura ce se fierb, se scot cu lingura cu gauri si se aseza pe o sita.
Se continua pana se termina albusul( laptele abia forfoteste la foc mic).
Deoparte se freaca 6 galbenusuri cu 3-4 pastile de zaharina dizolvate si cu o lingurita de faina de gluten, se toarna laptele incet peste galbenusuri , se pune la foc mic amestecand continuu, pana se ingroasa.
Cand s-a racit crema se adauga 1 lingura de rom, se toarna pe platou, iar deasupra se pun galustele.
1 l lapte
1/2 baton vanilie
6 albusuri
6-8 pastile zaharina
6 galbenusuri
1 lingurita faina gluten
rom
Mod de preparare:
Se pune la foc int-o oala potrivit de mare 1 l lapte si 1/2 baton de vanilie( nu zahar vanilat!).
Se bat intr-un castron 6 albusuri de ou, spuma tare si se adauga3-4 pastile de zaharina dizolvate in 1 lingurita apa fierbinte.
Cand laptele incepe sa fiarba, se trage cratita la foc mic ca laptele sa mai dea 2-3 clocote.
Cu o lingura mare se ia din albusul spuma si se scutura lingura deasupra laptelui ( lingura se uda cu apa de fiecare data).
Se fierb pe rand 4-5 galuste odata, ca sa aiba loc in cratita, sa le putem intoarce. Pe masura ce se fierb, se scot cu lingura cu gauri si se aseza pe o sita.
Se continua pana se termina albusul( laptele abia forfoteste la foc mic).
Deoparte se freaca 6 galbenusuri cu 3-4 pastile de zaharina dizolvate si cu o lingurita de faina de gluten, se toarna laptele incet peste galbenusuri , se pune la foc mic amestecand continuu, pana se ingroasa.
Cand s-a racit crema se adauga 1 lingura de rom, se toarna pe platou, iar deasupra se pun galustele.
Sufleu de caise
Ingrediente:
6 galbenusuri
3 pastile zaharina
4 linguri marmelada de caise fara zahar
6 albusuri spuma
Mod de preparare:
Se freaca 6 galbenusuri de ou cu pastilele de zaharina, topite intr-o lingurita de apa fierbinte.
Cand s-au facut ca o crema se adauga 4 linguri de marmelada de caise fara zahar(fructele crude trecute pin masina de tocat , cu putina apa se scad in cuptor la foc mic) si cele 6 albusuri spuma.
In vasul de iena( sticla termorezistenta), uns cu unt se toarna compozitia si se coace 15-20 minute la foc potrivit.
6 galbenusuri
3 pastile zaharina
4 linguri marmelada de caise fara zahar
6 albusuri spuma
Mod de preparare:
Se freaca 6 galbenusuri de ou cu pastilele de zaharina, topite intr-o lingurita de apa fierbinte.
Cand s-au facut ca o crema se adauga 4 linguri de marmelada de caise fara zahar(fructele crude trecute pin masina de tocat , cu putina apa se scad in cuptor la foc mic) si cele 6 albusuri spuma.
In vasul de iena( sticla termorezistenta), uns cu unt se toarna compozitia si se coace 15-20 minute la foc potrivit.
Prajitura cu urda
Ingrediente:
40 gr unt proaspat
200 gr urda
4 galbenusuri
125 gr migdale curatate si pisate
2 pastile zaharina
4 albusuri spuma
4 linguri smantana
1/2 baton vanilie
Se freaca untul proaspat si se amesteca cu urda de vaca .
Se adauga 4 galbenusuri puse pe rand,migdalele curatate si pisate, 2 pastile de zaharina topite cu o lingurita de apa, 1/2 baton vanilie sau putina coaja de lamaie. Se mai adauga 4 linguri de smantana ,cele 4 albusuri spuma . Se unge o tava cu unt se toarna compozitia ,se coace la foc potrivit.Se taie rece.
40 gr unt proaspat
200 gr urda
4 galbenusuri
125 gr migdale curatate si pisate
2 pastile zaharina
4 albusuri spuma
4 linguri smantana
1/2 baton vanilie
Se freaca untul proaspat si se amesteca cu urda de vaca .
Se adauga 4 galbenusuri puse pe rand,migdalele curatate si pisate, 2 pastile de zaharina topite cu o lingurita de apa, 1/2 baton vanilie sau putina coaja de lamaie. Se mai adauga 4 linguri de smantana ,cele 4 albusuri spuma . Se unge o tava cu unt se toarna compozitia ,se coace la foc potrivit.Se taie rece.