marți, 13 aprilie 2010

Horiatiki


















Ingrediente:

1 ceapă roşie

1 linguriţă cimbru
2 linguri oţet, după preferinţă
8 linguri ulei de măsline
4 roşii medii
1 castravete
2 pumni de măsline negre fără sâmburi
200 gr brânză albă

Mod de preparare:

Ceapa se taie rondele şi se amestecă cu cimbrul.
Se adaugă uleiul şi oţetul după care vasul se acoperă cu o folie de ceolofan sau aluminiu şi se lasă să stea în frigider pentru 1-2 ore.

Roşiile se taie în bucăţi mari iar castravetele în felii groase.
Amestecaţi toate ingredientele foarte bine lăsând deoparte numai brânza.

Sfărâmaţi brânza în bucăţi mari şi adăugaţi peste salată.
Amestecaţi toate ingredientele având grijă ca brânza să nu se sfărâme foarte tare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu