marți, 13 aprilie 2010
Ciorba de fasole uscata cu carne de porc si tarhon
Ingrediente:
500 g fasole boabe
1 kg carne de porc afumata taiata in bucati
1 legatura patrunjel verde tocat
tarhon verde, taiat marunt
1 lingura untura
1 lingura faina
2 cepe taiate marunt
1 morcov
2-3 rosii
Mod de preparare:
Puneti fasolea la fiert in 2 l de apa.
Dupa ce a dat in cateva clocote, varsati apa in care a fiert si puneti alta apa curata si fierbinte.
Adaugati carnea, prajita separat, cand fasolea este fiarta.
Sarati, adaugati patrunjelul si tarhonul.
Separat, intr-o tigaie, rumeniti ceapa tocata marunt, in untura, apoi puneti faina si dupa ce s-a rumenit putin stingeti cu putina apa.
Turnati totul in ciorba bine sa nu ramana cocoloase.
Acriti dupa gust cu otet in farfurie cand serviti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu