duminică, 28 februarie 2010
Gogosi cu iaurt
Ingrediente:
-400 gr iaurt
-cca 700 gr faina
-3 oua
-2 prafuri copt
-1 cana zahar
-praf sare
-coaja lamaie,esente
Mod de preparare:
Se pune iaurtul intr-un castron mai mare,se adauga faina in care s-au incorporat prafurile de copt,se adauga ouale,zaharul si restul.
Rezulta o coca mai grosuta,sa nu curga din lingura.
Se lasa putin sa lucreze praful de copt si se incinge tigaia.
Gogosile se iau cu lingura umezita in apa si se pun in uleiul incins dar nu inghesuite ca ele se intorc singure.
Daca ies prea uleioase inseamna ca sunt prea moi si se mai adauga faina.
Se lasa la prajit pana devin maron inchis.
Cand se racesc se pudreaza cu zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu