Ingrediente:
Un piept de pui taiat ca pentru snitele
100 gr. fulgi de porumb (malai sau pesmet)
2 oua
1 lingura boia ardei dulce
sare piper
2 linguri faina
50 ~70 gr. cascaval
1 ardei capia taiat fisii
3 linguri de marar taiat marunt
Mod de preparare:
1. Se face o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 lingura de boia de ardei dulce,2 linguri faina prin care se dau ruladele inainte de a le praji ,fulgii de porumb se macina
2. Se taie pieptul de pui ca pentru snitele
3. Se bate pieptul ,se sareaza ,se pipereaza
4. Se presara cu marar
5. Se pun 2 sau 3 fasii de ardei capia
6. Se presara cu cascaval ras si se ruleaza
7. Se da prin oul batut apoi prin fulgii de porumb maruntiti .
8. Se prajesc la foc mic pe toate partile ,la sfarsit puneti pe un minut capacul ca sa se abureasca si in interior
9. Se pun pe un servetel ca sa absoarba grasimea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu