Ingrediente:
2 kg peste
4 morcovi
4 cepe
1 plic seminte mustar
5-6 foi dafin
1 lingură otet
1 căpătână usturoi
1/2 kg rosii sau bulion
200 ml ulei
piper sare
Mod de preparare:
Se curată pestele , se taie capul ,coada si aripioarele.
Se taie morcovul rondele, se taie ceapa felii (jullienne).
Se curata rosiile de coji.
Se pun toate ingredientele într-o oală sub presiune ,se pune sare si piper după gust se acoperă cu apă, să depaseasca cu un deget ingredientele si se fierbe la foc mic 2-3 ore.
Se consumă rece, sau se poate pune în borcan pentru iarnă.
Se taie morcovul rondele, se taie ceapa felii (jullienne).
Se curata rosiile de coji.
Se pun toate ingredientele într-o oală sub presiune ,se pune sare si piper după gust se acoperă cu apă, să depaseasca cu un deget ingredientele si se fierbe la foc mic 2-3 ore.
Se consumă rece, sau se poate pune în borcan pentru iarnă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu